Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 211 ή στο e-mail: info@sugarbabies.gr.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην εταιρεία μας το προϊόν που έχει παραλάβει μέσω της ACS Courier με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή την εταιρεία μας). Η υπηρεσία αλλαγής είναι δωρεάν.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν (για παράδειγμα, αν πρόκειται για υποδήματα θα βάλετε μέσα στην κούτα και την απόδειξη αγοράς και θα την συσκευάσετε – την κούτα – με τέτοιο τρόπο ώστε από την acs να μην μπορούν να γράψουν ή/και να κολλήσουν οτιδήποτε πάνω της) μαζί με την απόδειξη αγοράς και θα το παραδώσετε στην acs ζητώντας να επιστραφεί σε εμάς (στην διεύθυνση Big brand, Τσεσμές-θέση Λιβάδα, Ρέθυμνο, 74100), με χρέωση δική μας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας και χωρίς εσείς να καταχωρήσετε νέα παραγγελία θα σας στείλουμε την νέα σας επιλογή – αν θα είναι ακόμα διαθέσιμο το μέγεθος που επιθυμείτε – την οποία και θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η αξία αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη εντός 14 ημερών από την μέρα που θα έχει παραληφθεί (το προϊόν επιστροφής) από την εταιρία μας.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Διεύθυνση

BIG BRAND

Τσεσμές, Θέση Λιβάδα 74100 ΡΕΘΥΜΝΟ

ΤΗΛ. 211-850.35.27

Η εταιρεία μας, όπως και η ACS, δηλώνουν ότι για την συσκευασία των αποστολών ευθύνεται αποκλειστικά ο αποστολέας. Επιστροφή όπου η αρχική συσκευασία του προϊόντος είναι κατεστραμμένη λόγω αμέλειας του πελάτη (π.χ. μονωτική ταινία πάνω στην κούτα – χωρίς επιπλέον κάλυψη κτλ.) δεν γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί και τα έξοδα αποστολής προκειμένου να τη λάβει πίσω.

Αλλαγές προϊόντων από Κύπρο

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης από την Κύπρο επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος δηλώνουμε ότι το κόστος επιστροφής προς εμάς αλλά και αποστολής  του νέου προϊόντος από εμάς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Η αποστολή του προϊόντος προς εμάς γίνετε με εταιρία που θα επιλέξει ο πελάτης και η αποστολή από εμάς προς τον πελάτη του νέου προϊόντος γίνεται με την εταιρεία ACS Courier με χρέωση 5€.

Καλάθι μου
Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες